top of page
Four Men (Katër Burra)

Katër burra" është më shumë dhe më pak se një lojë shahu.
Edhe nëse dini të luani apo jo shah, nuk ka ndryshim. Në këtë lojë psikologjike nuk janë katër burra, janë më shumë se kaq. Ka edhe gra, edhe fëmijë. Në fund mbetet vetëm dikush. Ky dikush nuk është as burrë, as grua, as fëmijë. Është dikush që gjendet brenda çdo burri, gruaje dhe fëmije. Se çfarë do të bëni ju me të, e dini ju. "Katër burra" ju ndihmon vetëm ta gjeni. Rruga duket e shkurtër, por nuk është e tillë. Për mua ka qenë sfiduese, derisa e gjeta...

Four Men (Katër Burra)

SKU: 0001
€7.00Price
    bottom of page